Prijzen & Beschikbaarheid

- Wisseldagen: vrijdag & maandag. Andere dagen/periodes: in overleg. In het hoogseizoen wordt zoveel mogelijk per week verhuurd (van vrijdag tot vrijdag)

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting:  € 1,60 per persoon per nacht.
Huisdier € 3,- per dier per nacht. De woning is geschikt voor kleine tot middel grote honden. (aub. vooraf overleg). Wij vertrouwen erop dat u uw dier in de gaten houdt en niet alleen in de woning laat.
Borg: € 75,- Contant te betalen bij aankomst. Bij vertrek wordt dit, na aftrek van evt kosten van (extra) schoonmaak, breuk aan u terugbetaald.

Optioneel:
Bedlinnen: € 4,50 per pers. per wissel (brengt u zelf mee: dekbedovertrek 140x200, hoeslaken 90x200 en kussensloop)
Handdoeken: Keukenhanddoeken zijn aanwezig.
mogelijkheid huren Badhanddoeken pakket ad € 4,- per pers. per wissel.
Eindschoonmaak: Verhuren is een vertrouwenszaak. Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig met onze spullen omgaat en wij verzoeken u om de accommodatie schoon en onbeschadigd achter te laten. De eindschoonmaak kunt u zelf doen. U kunt deze ook door ons laten doen tegen een extra betaling. Een stofzuiger en enkele praktische schoonmaak middelen zijn aanwezig.
Babypakket: € 5,00 kinderstoel, babybadje, flessenwarmer, aankleedkussen, baby-vouwbed met beddengoed.

-Wij vragen onze gasten mee te werken om milieubewust vakantie te vieren. Wees zuinig met water en energie en scheid je afval.
- U heeft een prachtige vakantie gepland: vergeet dan ook niet om zowel een reis- als een  annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan zo maar gebeuren dat een geboekte vakantie niet door kan gaan, dat u halverwege uw vakantie terug naar huis moet of dat u te maken krijgt met extra kosten omdat er iets vervelends gebeurd is.
-uw privacy en onze voorwaarden vind u hier
De aangegeven prijzen zijn onder voorbehoud van overheidsmaatregelen en (tekst)fouten