Actief Noord-Beveland verkennen

Zeeland is een watersportgebied bij uitstek. U kunt hier vanalles ondernemen: zowel op als in het water. Door het verschil in eb en vloed zijn de Noordzee en Oosterschelde attractiever voor de ervaren sporters. Het Veerse Meer kent geen stroming, heeft ondiepe oevers en is daarom zeer geschikt voor de minder ervaren sporters.
Niet alleen op het water, ook aan land kan men aan vele leuke, sportieve activiteiten deelnemen: zowel overdekt als buiten.
Ontdek zelf de leukste acitiviteiten in Zeeland. Ik geef u hier alvast op diverse pagina's enkele suggesties.

Opmerking: sommige attracties/voorzieningen zijn buiten het seizoen beperkt open of gesloten. Raadpleeg de betreffende websites.

 

Verken Noord Beveland en de rest van Zeeland op een originele manier:
Je kunt Noord Beveland op de gebruikelijke manieren met de auto, te voet of met de fiets verkennen. Maar er zijn andere leuke alternatieven. Zo kun je solexen, bugracers, Citroën  2CV's, skelters en zelfs segways huren. Een toer maken met een huifkar, een tuktuk of een nostalgische stoomtrein; maar ook een rit maken op een paard of een
onvergetelijke wandeling met een ezel van het ezelhuis:
- Een lekker en sportief idee is een amusetocht:  U koopt vooraf de amusebonnen en fietst (of rijdt) daarna op eigen houtje rond op Noord Beveland. Bij diverse aangesloten bedrijven ontvangt u (van mei tm sept) bij inlevering een heerlijk hapje.
- In de zomer kun je met een fiets/voetgangers pontje naar het andere eiland overgezet worden (rondjepondje)

interessante websites:

Dagattracties Zeeland: overzicht diverse sportieve activiteiten.

Sportevents Zeeland bundeling water-, beach- en wielersport evenementen. Plus evenementenkalender