Een mooie film over Noord-Beveland met het prachtige Banjaardstrand van Dokuhd blogspot, uit 2013, gevonden op youtube. Ook zijn er mooie beelden van Walcheren en Schouwen Duiveland te zien.

Noord Beveland, een eindeloos eiland, omgeven door water. Fotograag Cas Donker geeft hier met zijn prachtige foto's alle facetten van het eiland weer.

Promotiefilm van Noord Beveland.
Noord Beveland is van alle Zeeuwse eilanden, het een na kleinste en het best bewaarde eiland.
Noord Beveland geeft u een gevoel van rust, zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Dit filmpje van VVV-Zeeland laat u het prachtige Zeeland van alle kanten zien.

Een presentatrice van TV Vlaanderen ontdekt met de fiets Noord Beveland

Een kijkje onder water in de Oosterschelde. Een film van het NOB. De Nederlandse onderwaterbond

Een prachtige impressie van het Het Veerse Meer. Dit kunstmatig brakwatermeer in de provincie Zeeland, is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken.

De film HOLLAND - NATUUR IN DE DELTA is een (her)ontdekking van Nederland; een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen. Na het grote succes van de natuurfilm DE NIEUWE WILDERNIS is de opvolger "Natuur in de Delta" op 26 juni 2015 gelanceerd.
Lang is de natuur de grootste kracht geweest in het deltagebied dat nu Nederland heet. We zien de ontwikkeling naar onze tijd door de ogen van verrassende, kenmerkende dieren die de rivierdelta al lang voor ons bevolkten. Naast de zeearend zijn dat: de bever, net als ons dammen bouwend en kanalen gravend. Maar ook het haas, de cheetah van de polder, het onbekende pimpernelblauwtje en de epische reis van het stekelbaarsje in de heroïsche trektocht naar zijn paaigronden. Deze film toont op een krachtige manier het unieke landschap waarin we leven en de schitterende natuur die we in Nederland hebben.

 

Zeeland van boven. Een prachtig filmpje van de VPRO

Wunderschön, een programma op de Duitse TV had een mooie reportage over Zeeland en Zuid Holland.

Ein schönes Programma auf der WDR (Deutsches Fernsehen) : Ab in den Süden - in Hollands Süden: Die Küstenprovinz Zeeland bietet reichlich Sonne, Sand, Meer und Ferienspaß für die ganze Familie.