Lekker relaxen: Wellness & Ontspanning in Zeeland

Wellness & Ontspanning

De wind verjaagt de regenwolken meestal binnen een paar uren van het eiland af, maar mocht het toch eens een dag slecht weer zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor binnenpret, voor verwen-uitjes.
Wist u dat ze hier in Zeeland veel gebruik maken van streekeigen producten: Zeeuwse babbelaar massage olie, Zeeuwse mosselscrub, algen voetenbadje, zeeuwse klei pakkingen, zeewiercrème, een lichaamspeeling op basis van paardenmelk of een een bodypacking van pure melk van zeeuwse trekpaarden.

-- Sauna: De Finse- en infrarood sauna’s in Zeeland  beschikken over dompelbaden, Turkse stoombaden en warmtecabines. U kunt onder andere terecht bij  hotel de Kamperduinen in Kamperland en bij De Parel in Domburg of bij wellness ons buiten in Oostkapelle. Of onderga een scrubsessie in een hamam.
--Floaten:  Doe nieuwe energie op door een uurtje te floaten (waarbij je heerlijk ontspannen, gewichtsloos en prikkelloos drijft op zeer zout water dat verwarmd is tot 35,5°C) bij het floatcentrum in Vrouwenpolder.
--yoga: Neem deel aan een uurtje strandyoga (in de zomer oa in Domburg, Westenschouwe, Renesse). Er is zelfs een mogelijkheid om met een boot van Staatsbosbeher naar Veermansplaat te varen en op dit onbewoonde eilandje in het Grevelingenmeer een yoga sessie te volgen). Er zijn ook mogelijkheden om een sessie hangmatyoga te volgen.

- fish footspa
 

-- Massages: Laat u verwennen met een massage. Er zijn massages om de stress weg te nemen, de innerlijke balans te  herstellen, spier en wervel klachten te verhelpen, maar ook om jezelf een heerlijk verwen uurtje te gunnen: hotstone massage, schelpenmassage, bindweefsel massage,  kruidenstempel massage, ayrvedische massage, een ritmische hawaiaanse lomi lomi massage, shiatsu drukpunt massage,japanse roll out (een magnetische massage) of stoelmassage, etc.
--In  Domburg kun je  een massage op het strand krijgen?!  "lekker onder handen genomen worden", met de golven op de achtergrond.
-- Of kiest u liever andere ontspannings ceremonien zoals oorkaarsen? Of voor een voetreflexone therapie?