Rommelmarkten, antiek, curiosa, snuffel markten

Brocante & Antiek

Bent u ook z'n type die graag snuffelt op allerlei markten of in winkeltjes. Op zoek naar brocante meubeltjes, leuke hebbedingetjes, spulletjes met een verleden. Opgeknapt, of juist in originele staat gelaten? Wie weet: maakt u hier in Zeeland wel DE vondst van uw leven!
Hier heb ik alvast enkele ideetjes voor u. In mijn vakantiewoning heb ik nog meer adressen voor u klaar liggen. Maar pas op: je wordt hebberig van al dat leuks dat je ziet en voor je het weet  is je auto bommetje vol!

Rommelmarkten, kofferbak verkopen, snuffelmarkten, vlooienmarkten.
- Regelmatig worden er rommelmarkten, kofferbakverkopen en snuffelmarkten gehouden. Ik houd voor u graag de plaatselijke advertenties en krantjes in de gaten, zodat u niets hoeft te missen als u komt.
- zo is er in de zomer elke woensdag een grote  snuffelmarkt in Zierikzee en elke vrijdag een kofferbak verkoop in Kerkwerve.
- Erg leuk om te doen zijn de fietssnuffeltochten en de voortuinen-rommelroutes: Met de fiets rijd je een route en onderweg kom je diverse kraampjes, open garages tegen waar je dan kunt snuffelen tussen de brocante & rommelmarkt spullen. Locaties: april (Vlissingen, wijk Vredehof), Oostkapelle (medio juni), Vlissingen, , Papagaaienburg-Hofwijk (25 juni), Wolphaartsdijk (begin juli) Westkapelle (medio juli) oost-Souburg (eind sept)
      

Website aanraders: met een agenda van activiteiten
Op de site van "meuk is leuk" staan vele brocante en tweedehands markten. Als ook kofferbak verkopen etc.
op de site van le collectionneur vind je brocante/antiek markten
op de site van antiek-winkel.nl/zeeland-provincie vind je vele antiekzaakjes in Zeeland