Actief Binnen in Zeeland

Actief Binnen

Is het vandaag geen strandweer? Geen probleem! Er zijn volop leuke activiteit om te ondernemen, zowel voor volwassenen als voor kinderen.
Ik geef u hier graag enkele ideeën/suggesties. In uw vakantiehuis vindt u veel meer informatie:
karten, lasergamen, minigolfen, bowlen,
- Botsautovoetbal in Kamperland of botsen met discobootjes (net als de botsauto's op de kermis, maar dan in het water)
laserbowlen in Kamperland
- djembé: leer spelen op een soort vaas achtige trommel die in Afrikaanse landen veel voorkom bij djemMzungu in Middelburg
- buikdans workshop bij Majidah op diverse lokaties

-een 3D film bekijken in het planetarium in Kamperland: een reis door het heelal, een kinderanimatiefilm, het bombardement van Rotterdam of een Pink Floyd voorstelling.
- lego: Blokje bij blokje in Vlissingen: hier kunnen kinderen (en volwassenen!) de hele dag met lego bouwen.
- Paaldansen: volg een workshop bij Pole gym Middelburg
- Skien of snowboarden: in Terneuzen kun je het hele jaarop kraakverse sneeuw terecht. Ook kun je er lessen nemen.
- speurtochten door het musuem: Bij streekmuseum de Meestoof kunnen kinderen aan een speurtocht door het museum doen. Dat gaat gepaard met diverse activiteiten zoals koemelken. Meerdere musea hebben speciale kinder activiteiten
- Sterren kijken: Stichting Volkssterrenwacht organiseert in jui en augustus Zeeuwse Zonnige Zomeravonden. Je kunt dan zelf kijken door een professionele telescoop
- Yoga / hangmatyoga op diverse plaatsen kan men een les volgen.. in de zomer zijn de workshops ook op het strand.

 

Attractieparken / indoor speeltuinen / indoor zwembad

- Er zijn diverse speelboerderijen/binnen speelparadijzen waar kinderen volop kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Zoals Speel en leerboerderij de fivestarfarm in Kamperland, Speelboerderij Klok'Uus in 's Heerarendskerke, Speelcircus Bambini in Vlissingen, Eeterij Spelerij Vierlinden in Goes, het Kraayenest in Burgh Haamstede. Bij Boerderij Mariekerke is er speelplezier in de hooischuur, in het hooibalen-doolhof en een maisbad (buiten vind je nog een maisdoolhof, een kinderboerderij en een klimwand van traktorbanden)
- In het Arsenaal beleef je het leven van de piraten. In het zeeroversnest is voor jong en oud van alles te beleven. In het aquarium kun je zelfs haaien en roggen aaien. Ook is er een onderzeeboot, een scheepssimulator, schatvijver, shooting galery, een papagaaien eiland. Kortom: ga het zelf beleven!
- Bij ZEP vind je enkele leuke atrracties onder één groot dak: familiepretpark Mini Mundi (met Miniatuur Zeeland, een achtbaan, autscooter, reuze lego, een binnenspeeltuin) Glowgolf (glow in the dark mini golf) , Klimavontuur Middelburg.

- In het waterpretpark van Neeltje Jans vind je een groot waterpark, een orkaanmachine, een waterglijbaan etc. Je kunt er van alles leren over zeehonden, zeeleeuwen en walvissen. Ook is het mogelijk om onder professionele begeleiding met zeeleeuwen te zwemmen en zelfs met de haaien!
Subtropische Zwembaden met een golfslagbad,bubbelbad, glijbanen, waterjets en een kinderbad vind je o.a. in Kamperland (dit bad heeft een glijbaan van 63 meter!)
en Domburg. (probeer hier de aquabubbel: in een doorzichtige bal kun je over het water lopen). In het Omnium in Goes (zij organiseren zelfs disco-zwem-avonden)